77ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φεστιβαλ Ρομποτικης

  Τρεις μαθητές και μία μαθήτρια από το Ε1 τμήμα του σχολείου μας, πήραν μέρος στο 1ο φεστιβάλ ρομποτικής που συνδιοράνωσαν η εταιρεία Robotixlab με το Δήμο...

Read more...
Θανος Μικρουτσικος

Ο ΘΑΝΟΣ  ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΤΟ 77ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

Read more...
Το σχολείο μας στο European School Radio με την εκπομπή

RETRO - HIP HOP

 

...

Read more...
Προγραμματίζοντας

Οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας, από την Α΄μέχρι την ΣΤ' , συμμετείχαν στην εβδομάδα "Μία ώρα κώδικας" με μεγάλο...

Read more...
Γνωρίζοντας τα άστρα

Ο καθηγητής αστροφυσικής κ. Δημήτρης Νανόπουλος στο 77ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου...

Read more...
bullying

"Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό"

...

Read more...

Συνεχίζοντας την .... παράδοση πια των τηλεδιασκέψεων, η χορωδία του 77ου Δημοτικού Σχολειου Θεσσαλονίκης είχε, μετά τον Παντελή Θαλασσινό και τον Θάνο Μικρούτσικο τα προηγούμενα χρόνια, την ευκαιρία να γνωρίσει, να συνομιλήσει αλλά και να τραγουδήσει με τον Γιάννη Κότσιρα, την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

 
Ο κ.Κότσιρας, απλός, προσιτός και ουσιαστικός, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών της χορωδίια, μιλώντας μας για τα παιδικά και σχολικά του χρόνια, για την σχέση του με την μουσική, για την σημερινή εποχή, για την άποψή του για τη μουσική και άλλα πολλά και εξίσου ενδιαφέροντα.
 
Ο κ. Κότσιρας, άκουσε επίσης την χορωδία μας να τραγουδάει κρίνοντάς την με πολύ κολακευτικά σχόλια αλλά και ... μας τραγούδησε κι αυτός.
 
Τα παιδιά μετά την τηλεδιάσκεψη , στη δράση αναστοχασμού που έγινε, ήταν ενθουσιασμένα για μια ακόμα φορά από την ευκαιρία γνωριμίας με άτομα που έχουν πράγματι κάτι ουσιαστικό να πουν.